Langtidsudlejning

Fortrinsvis anbefaler vi at langtidsudlejning er mellem uge 1 til 25 eller uge 33 til 52

Lej en autocamper på månedsbasis

Drømmer du om en længere rejse rundt i Danmark eller i Europa? Så er du kommet til det rette sted. Hos FSJ Autocamperudlejning tilbyder vi langtidsudlejning af autocampere, så du kan komme ud på eventyr. Vi lejer ud til kunder i hele Danmark.

Tag på rejse med autocamper

Uanset længden på din rejse står vi klar til at indfrie dine drømme. Mange vælger at leje en autocamper over 3 måneder, men det er også muligt at leje en i en kortere eller længere periode. Du kan leje din lejlighed ud imens og tage afsted med autocamperen i et år. Hos FSJ Autocamperudlejning gør vi alt for at imødekomme dine ønsker og tilbyder stor fleksibilitet.

Hvad koster det at leje en autocamper med langtidsudlejning?

Prisen på at leje en autocamper på månedsbasis fastsættes ud for den periode, som den skal udlejes i. Vi tilbyder typisk langtidsudlejning fra midt september hen over vinteren. Det er dog også muligt at leje en over sommeren. Her skal du blot være opmærksom på en højere pris i højsæsonen. Uanset hvor længe du ønsker at leje autocamperen, står vi klar med et godt tilbud. Størrelsen af rabatten tager udgangspunkt i tidspunkt for leje samt det forventede kilometerforbrug.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på langtidsudlejning af en autocamper? Så send en SMS eller ring telefon 20 81 45 21 eller send en mail på ac-fsj@outlook.dk.