Lej en autocamper

Oplev friheden med en autocamper

Drømmer du om en kør-selv-ferie rundt i Europa eller USA? Så er en autocamper helt ideel. Med en autocamper har du al din bagage, dit køkken og dit soveværelse samlet på et sted, og du har dermed friheden til at overnatte, lige hvor du ønsker. Tag på rejse gennem smukke nationalparker, åbne vidder og oplev den skønne natur, mens du har alt det, du skal bruge med dig.

Udlejning af autocamper

Hos FSJ Autocamperudlejning har vi et stort udvalg af autocampere til rådighed for udlejning. Vi udlejer både autocampere som ugeudlejning og langtidsudlejning. Vi bestræber os på at tilbyde fuld fleksibilitet, så ønsker du at leje uden for en specifik periode, er du altid velkommen til at kontakte os og høre, hvad der kan lade sig gøre. Du kan også leje autocamperen i en periode, holde pause og derefter leje den igen. Vi går langt for at møde dine ønsker og forventninger. Vi har 12 autocampere tilgængelige til leje for kunder i hele Danmark. Vi har især mange kunder på Sjælland og i Nordjylland.

Lej en autocamper i dag

Har du spørgsmål til, hvordan leje fungerer, eller ønsker du at leje en autocamper allerede i dag? Send en SMS eller ring på telefon 20 81 45 21 eller send en mail på ac-fsj@outlook.dk.

Skriv til os