Virksomhedsprofil

Om os

FSJ Autocamperudlejning blev opstartet i 2020 af Finn Søgaard Jensen, som har arbejdet som selvstændig siden 1989. Virksomheden tog især fart under corona-nedlukningen i 2020, hvor det var svært at rejse. Her begyndte Finn at udleje autocampere til private i hele Danmark. I 2022 blev det også en mulighed at leje 3 luksuriøse 8 sæders MPV mini busser. Siden har virksomheden været i stor vækst og er vokset til at have fra 25 tilgængelige autocampere i 2023 til at have 36 autocampere og 4 minibusser i 2024.

Høj service og fleksibilitet

Hos FSJ Autocamperudlejning bliver du altid mødt af et højt serviceniveau, og vi går langt for at indfri dine ønsker. Derudover er fleksibilitet alfa omega, og vi gør alt for at imødekomme dine behov i forhold til lejeperiode. Vi lejer gerne ud uden for en specifik periode, så du ikke er bundet til at skulle være afsted fra lørdag til lørdag, samtidig med at vi tilbyder mulighed for at hente autocamperen dagen før. I dagsdato udlejer FSJ autocampere og mini busser til virksomheder og til private.

Kontakt os

Vil du høre mere om vores virksomhed eller have et tilbud på leje af autocamper? Så send en SMS eller ring til os i dag på telefon 20 81 45 21 eller send en mail på ac-fsj@outlook.dk. Alternativt er du meget velkommen til at anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os