Ugeudlejning

Lej en autocamper på ugebasis

Ønsker du en kortere ferie af en uges varighed eller mindre? Så er det ideelt at leje en autocamper. Med en autocamper kommer du hurtigt afsted og behøver ikke at planlægge løbende overnatninger. Du har nemlig alt det, du skal bruge med dig i autocamperen. Hos FSJ Autocamperudlejning udlejer vi autocampere både på dagsbasis og ugeudlejning til privatkunder i hele Danmark.

Hvordan fungerer dagsudlejning og ugeudlejning?

I højsæsonen tilbyder vi ugeudlejning på et minimum af fem dage, mens vi i lavsæsonen tilbyder leje på dagsbasis med et minimum på en dag. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre om ledige datoer. Vi forhåndsreserverer altid, når vi har givet et tilbud, så du er sikret de dage, du ønsker.

Hvad koster det at leje en autocamper en uge?

Prisen på leje af autocamper fastsættes ud fra lejeperioden. Vores standardpriser er:

Højsæson (uge 26-32): 10.500 kr. om ugen
Lavsæson (uge 33-25): 7.200 kr. om ugen

Højsæson (A model ) (uge 26-32): 12.500 kr. om ugen
Lavsæson (A model) (uge 33-25): 8.200 kr. om ugen

Ved udlejning under 14 dage tager vi 2 kr. ekstra pr. km kørt. Ved perioder længere end 14 dage er kilometerne inkluderet i prisen. Når du har modtaget din lejekontrakt, skal betalingen til depositum ske inden for 8 dage.

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om mulighederne for leje af autocamper? Vi står altid klar til at hjælpe dig med hvilken model, du skal vælge, og vi rådgive dig gerne om mulighederne for leje. Kontakt os i dag ved at ringe eller skrive på telefon 20 81 45 21 eller send en mail på ac-fsj@outlook.dk.